Bereken uw tarief
Bereken uw tarief

Hypotheekakten voor bedrijven

Direct online gratis offerte aanvragen voor hypotheekakte voor bedrijven? Klik hier

Hypotheeknotaris.nl richt zich ook op bedrijven

Onderzoek heeft uitgewezen dat notarissen hoge tarieven in rekening brengen bij ondernemers wanneer er moet worden overgegaan tot vestiging van hypotheek op aan te kopen of reeds in eigendom toebehorend onroerend goed.

Besparen op honorarium van notaris

Door zich te specialiseren in het opmaken van hypotheekakten heeft Hypotheeknotaris.nl weten te bewerkstelligen dat er veel geld bespaard kan worden op het honorarium van de notaris. In vergelijkbare gevallen heeft het onderzoek uitgewezen dat ondernemers tot € 1.000,00 kunnen besparen op een te vestigen hypotheekakte. Uiteraard is een en ander afhankelijk van de hoogte van de in te schrijven hoofdsom welke in de hypotheekakte wordt opgenomen.

Laat u niet misleiden

Laat u niet misleiden tot zogenaamde goedkope ‘labels’ welke u goedkope tarieven aanbieden voor zogenaamde standaard-aanvragen. Deze standaard-aanvragen zijn vrijwel nooit van toepassing op dienstverlening voor ondernemers.

Hypotheeknotaris.nl is duidelijk

Hypotheeknotaris.nl biedt u een duidelijk tarief nadat wij van u de nodige informatie hebben verkregen. Onze werkwijze is dan ook eenvoudig: Na het invullen van onderstaand contactformulier zenden wij u een aantrekkelijke offerte voor uw hypotheekakte.

Gratis offerte aanvragen?

Gebruik onderstaand formulier voor het aanvragen van een gratis offerte!

Gewenst hypotheekbedrag *
Organisatie *
Plaats *
Uw volledige naam *
Uw telefoonnummer *
E-mailadres *
Uw e-mailadres is nodig voor het toezenden van onze offerte.