Bereken uw tarief
Bereken uw tarief

Ons notariskantoor

Goed bereikbaar vanuit alle windrichtingen

Wij werken samen met een notariskantoor dat is gevestigd in het midden van het land.

Ons notariskantoor
Van Ark & Van der Waaij notarissen
Zandstraat 17
6658 CL Beneden-Leeuwen

Routebeschrijving
Van Ark van der Waaij notarissen is vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar.

Vanuit Arnhem
Volg de A50 richting 's Hertogenbosch en kies op knooppunt Ewijk voor de richting Druten (N 322). Aan het einde van deze weg (Maas en Waalweg) gaat u rechts. Daarna eerste rotonde drie kwart rond. U bevindt zich dan op de Van Heemstraweg. De eerst volgende rotonde gaat u rechts en aan het einde van deze straat links. Als u deze weg blijft volgen komt u in de Zandstraat en vindt u ons kantoor aan de linkerzijde op nummer 17.

Vanuit Nijmegen
Volg de A73 / N322 richting Druten. Aan het einde van deze weg (Maas en Waalweg) gaat u rechtsaf. Daarna eerste rotonde drie kwart rond. U bevindt zich dan op de Van Heemstraweg. De eerst volgende rotonde gaat u rechts en aan het einde van deze straat links. Als u deze weg blijft volgen komt u in de Zandstraat en vindt u ons kantoor aan de linkerzijde op nummer 17.

Vanuit Utrecht
A2 richting 's Hertogenbosch. Bij knooppunt Deil neemt u de A15 richting Tiel. Voorbij Tiel neemt u de afslag Leeuwen (afrit 34) en gaat u aan het eind van de afslag rechts. Aan het einde van de Prins Willem Alexanderbrug gaat u bij de verkeerslichten links. Vervolgens bij de 1e rotonde rechtdoor, daarna 2e weg links (= centrum). Bij tweede voorrangskruising rechtsaf de Zandstraat in. Ons kantoor zit aan de rechterzijde van de straat op nummer 17.

Vanuit 's Hertogenbosch
Volg de A2 richting Utrecht. Bij knooppunt Deil neemt u de A15 richting Tiel. Voorbij Tiel neemt u de afslag Leeuwen (afrit 34) en gaat u aan het eind van de afslag rechts. Aan het einde van de Prins Willem Alexanderbrug gaat u bij de verkeerslichten links. Vervolgens bij de 1e rotonde rechtdoor, daarna 2e weg links (= centrum). Bij tweede voorrangskruising rechtsaf de Zandstraat in. Ons kantoor zit aan de rechterzijde van de straat op nummer 17.